Velkommen til våre nettsider!

Det vanskeligste med å vaske huset er at du må gjøre det om og om igjen.Men å rydde et rotete hus kan være mye enklere hvis du har rettverktøy.
Hvert av disse smarte produktene vil hjelpe deg med å organisere hvert rom i hjemmet ditt uten unødvendig problemer, så det vil føles som et fredelig fristed, uansett hva som kommer i veien.Her er 45 geniale gjenstander du trenger for å rydde opp i en rotete plass.
Aldri bekymre deg for det nåværende kjøleskapsbeholdningen din igjen med disse kjøleskapsarrangørene – de er gjennomsiktige slik at du enkelt kan finne det du trenger.Komfortable håndtak gir et sikkert grep, og slagfast plast går ikke i stykker selv om det skulle være en ulykke på kjøkkenet.Stable dem sammen for mer lagringsplass.
Hold kommoden din organisert med disse skuffeskillene.De er laget av vanntett bambustre og kan rengjøres på sekunder med en fuktig klut.De er justerbare og svært enkle å installere takket være den innvendige fjæren.De kommer i hvit, natur og grå.
Hvis du er lei av sammenfiltrede halskjeder, ta tak i denne smykkearrangøren.Den har tre separate skuffer, som hver kan oppbevare dine favorittøreringer, armbånd, halskjeder og diverse tilbehør.Har en galvanisertmetallhåndtak og et klart glassvindu, den er laget av slitesterke materialer for å sikre at smykkene dine ser ut som de fortjener.
Denne tre-lags papirskuffen har nok plass til å oppbevare alle viktige dokumenter, eliminerer rot på skrivebordet og frigjør plass.Den slanke sorte kroppen ser flott ut på kontoret, og den ripebestandige ledningenmeshvil ikke gå i stykker.Du vil kunne holde styr på dokumenter, skjemaer, fakturaer og brev som alltid ser ut til å være skjult når du trenger dem mest.
Oppbevar tørre matvarer i disse matoppbevaringsbeholderne, som vil forlenge holdbarheten betraktelig.Hver av de syv medfølgende beholderne er forseglet med silikonforseglinger for å forhindre lekkasjer og søl, og deres firkantede form gjør dem enkle å stable.De kommer til og med med gjenbrukbare etiketter og en tavlemarkør for å hjelpe deg med å holde styr på chips, granola og blandede nøtter.
Frigjør plass til gryter, panner og bestikk med denne kjøkkenarrangøren.Fordi den monteres på veggen sparer den mye benke- og skapplass.Den er også slitesterk – laget av kraftig jern og kan holde opptil 35 pund.All nødvendig monteringsutstyr er inkludert slik at du kan sette den opp og begynne å lage mat på få minutter.
Ingen vits i å gråte over sølt vin, ta denne flekkfjerneren i stedet.Du kan raskt rengjøre klær, tepper og møbeltrekk, og det er like effektivt som en forvaskbehandling.Bare spray, dupp og skyll stoffet for å få det til å se ut som nytt (og den søte vinflaskedesignen skader heller ikke).
Rengjøring av ventiler trenger ikke å være en umulig oppgave;alt du trenger er dette rensesettet for ventiler.Den kan strekke seg opp til 40 fot og dens fleksible skaft kan bøyes for å passe hvor som helst.Med eller uten bor, vil du få profesjonelle resultater til en brøkdel av prisen.
Hvis du er kjæledyrseier, er denne tepperenseren sannsynligvis alt du trenger.Dens 2-i-1-formel bruker aktive enzymer for å fjerne flekker og eliminere dårlig lukt, slik at teppene dine lukter friskt i opptil 80 timer etter rengjøring.Enten du bruker den på tepper, fliser, plen eller betong, vil den fungere som en sjarm, holde gulvene flotte og være mye lettere å holde kjæledyr.
Det kan være vanskelig å lage sengen din, spesielt hvis du prøver å lage sengetøy, og det er derfor disse lakenene er så stor hjelp.Dens nikkelbelagte metallklemmer forhindrer rynker og hevede hjørner og holder arket på plass uten å rive eller rive.Deres elastiske nylonmateriale strekker seg for å passe til sengen og madrassen din, slik at du kan handle trygt.
Sov i luksus med dette sengeskjørtet i mikrofiber.De rynkete hjørnene og avrundede designene gjør den til et velkomment tillegg til ethvert soverom, da den passer til de fleste innredningsstiler.Det beste av alt er at det er en elegant måte å skjule det du måtte lagre under.Den kan vaskes i maskin, så hvis den søler eller blir skitten, kan du bare kaste den i vaskemaskinen sammen med resten avark.
Hvis du trenger en oppbevaringsløsning som ser like søt ut som annen innredning, bruk denne taukurven i bomull.Det komfortable håndtaket gjør at du kan bære den fra rom til rom uten å forårsake unødvendig stress, og det er den perfekte måten å oppbevare alt fra klær til ekstra tepper på.Den brettes sammen for enkel oppbevaring i et skap eller skuff til du trenger det.Det vil si at den er bygget for å beholde formen over tid.
Har du noen gang rotet gjennom oppbevaringsboksene dine uten å vite hva som er inni hver av dem?Med et gjennomsiktig toppvindu tar denne store oppbevaringsboksen mysteriet ut av organiseringen og hjelper deg raskt å finne det du trenger.Laget av høykvalitets polypropylenstoff, vil det ikke rive, rive eller samle støv over tid, og det er også skadedyrsikkert.Hvert sett inneholder to brett.
Ikke nok plass i en hybel eller leilighet?Prøv disse oppbevaringsposene;de passer perfekt under sengen din for å maksimere plass andre steder.Den klare vinyltoppen lar deg kikke inn for raskt å finne det du trenger, mens håndtakene hjelper deg med å skyve den inn og ut med letthet.De er perfekte for en voksende skosamling eller slitasje utenom sesongen.
Rydd opp i rotet på badet med dette dusjstativet i plast som kan henges over badekaret eller dusjen for rask tilgang.Hull i bunnen lar overflødig vann renne av, holder favorittmaten din tørr og forhindrer mugg.Takket være den bærbare designen kan du ta den med deg til treningsstudioet, campingen eller til og med hagen.
Hvis du ikke vet hva du skal gjøre med en støvete takvifte, kan denne uttrekkbare støvpressen være akkurat løsningen du trenger.De myke fibrene er laget av et klebrig materiale som holder støv på plass, reduserer allergener i rommet ditt og minimerer nysing.Den har et håndtak på opptil 47 tommer, så selv de mest vanskelig tilgjengelige sprekker er umiddelbart støvfrie.
Hvis du er lei av å kjøpe rull etter rull med tørkepapir, er disse svenske kjøkkenhåndklærne noe for deg.Hvert produkt kan vaskes opptil 50 ganger i oppvaskmaskin eller vaskemaskin og kan erstatte opptil 15 papirhåndkleruller, så det er et svært bærekraftig alternativ.Ikke bare det, de kan holde opptil 20 ganger sin egen vekt, så det er mindre sjanse for at de søler.
Enten du vasker vanskelig tilgjengelige steder eller bare vasker rundt i huset, vil denne håndkluten være din redning.Bare trykk og hold inne strømknappen for å slå på støvsugeren og rydde opp i rotet på et blunk.Se inn i den gjennomsiktige støvbeholderen for å se når den er full, og kast smuler og støv på en enkel måte.Den er fullt vaskbar slik at du kan holde den ren i mange år framover.
Spar penger på svamper, rengjøringsmidler og papirhåndklær med dette kjøkkenteppet i mikrofiber.Den suger lett opp smuss, støv og vann opptil fem ganger sin egen vekt, så den er et solid valg for selv de verste søl.Hemmeligheten bak dens genialitet ligger i den vendbare designen: den grønne siden absorberer fett og flekker, mens den lilla siden absorberer støv.
Unngå at rusk og rusk bygger seg opp med dette gap-forebyggende fyllstoffet.Den kommer i en ekstra lang størrelse som du kan kutte for å passe til disken din, slik at du kan handle trygt.Hver og en er laget av matkvalitets silikon som tåler oppvaskmaskin;hvis du planlegger å vaske oppvasken neste gang, tørk den av med en fuktig klut og fortsett med dagen.
Denne vanntette puten er litt oppfinnsom;bare gjem den under vasken for å beskytte skap mot lekkasjer og søl som kan skade dem over tid.Den har et innebygd avløp for å drenere overflødig vann, og den forsterkede kanten hjelper til med å holde opptil 3,2 liter vann om gangen.I tillegg har den en sklisikker design som sikrer at den holder seg på plass selv i dårlig vær.
Hvis du føler at du finner søppel på de rareste stedene, kan denne søppelmatten være noe for deg.Dens strukturerte bakside forhindrer sklir, mens tykke nettingspoler holder rusk på plass og forhindrer rot i hjemmet.Som en bonus kan du dumpe det innsamlede søppelet tilbake i esken, noe som reduserer mengden søppel du trenger å kjøpe over tid.
Støv og smuler er vanskelig å håndtere med denne bedårende skrivebordsstøvsugeren.Den kan rotere 360 ​​grader, noe som betyr at den kan rengjøre vanskelig tilgjengelige steder uten å omorganisere bøker, blyanter og penner.Bare lad USB-batteriet før bruk, og det vil kjøre stille og effektivt uten å avbryte arbeidet ditt.
Fra eyeliner til leppestift til blush, du trenger et sminkeoppbevaringssystem som holder alle favorittproduktene dine, og denne sminkeorganisatoren er akkurat det du trenger.Tre skuffer, en stor og en liten, med åtte topprom, nok plass til dine hyppige Sephora-besøk.Den er allsidig nok til å holde alle dagligvarer du lager opp rundt i huset, fra skrivesaker til krydder og alt i mellom.
Hold dine personlige pleieprodukter innen rekkevidde med denne pakken med 2 selvklebende dusjholdere.Deres gjennomsiktige limstrimler er så sterke at de ikke etterlater noen rester når du skreller dem av veggen.Laget avrustfrittstål, vil det ikke falme eller ripe over tid, så du kan kjøpe det med tillit.Men hvis du trenger mer trygghet, stol på at Amazon har samlet over 22 000 femstjerners anmeldelser.
Bruk disse kabelklemmene for å lade enhetene dine med ro i sinnet.Hvert spor har fem spor for å holde ledningene frie for floker, enten det er en telefonlader, strømledning eller USB-datakabel.De er enkle å installere uten noe utstyr takket være de innebygde selvklebende putene, og deres fleksible silikonmateriale gjør det enkelt å sette inn og fjerne dem.
Slutt å stable gryter og panner oppå hverandre og kjøp dette pannestativet i stedet.Belagte stålplater beskytter kokekaret ditt mot riper, forlenger levetiden og hjelper det til å se nytt ut i årene som kommer.Oppbevar den i skap, pantry, eller til og med på benken din;den stabile basen forblir på plass uansett hvor du plasserer den.
Denne oppslagstavlen er ikke din mors klassiske korktavle – dens perforerte metalloverflate holder knapper og magneter, noe som gjør det til et allsidig alternativ som i hovedsak er en no-brainer.Med de medfølgende trykknapper, magneter og monteringsutstyr har du alle verktøyene du trenger for å vise favorittbildene og postkortene dine.Dette er et spesielt godt alternativ for barn, siden magneter kan være en trygg måte for dem å vise frem kunsten og prestasjonene sine.
Du trenger ikke gå til en antikvitetsbutikk for å vise frem en rustikk nøkkelring i hjemmet ditt.Sett den opp ved inngangen med den medfølgende maskinvaren, og når du går ut døren, vil du se en visuell påminnelse om å ta med deg nøklene.Hver av de fem krokene vil hjelpe deg å holde deg organisert gjennom dagen.Den praktiske øverste hyllen rommer post, aviser og lite tilbehør, slik at du kan holde styr på alt du trenger for å starte dagen.
Hvis du ikke finner et sted for alle dine klær, bøker eller tilbehør, prøv denne oppbevaringsboksen.Hver av de seks enhetene er romslig nok til å lagre omtrent alt som tar plass, og er superenkle å montere og demontere.Søl vil ikke være et problem, og fordi det er helt vanntett, er det et godt valg for familier med barn og kjæledyr.Hver kube kan holde opptil 11 pund.
Hold godteri, kjeks og desserter for hånden med denne glasssnackkrukken.Ikke bare er det praktisk når du trenger en rask matbit, men takket være det lufttette lokket og gummipakningen holder maten seg fersk lenger.Bygget for stabilitet, kan den stå oppreist eller på siden, avhengig av kjøkkenet ditt, og er også et flott alternativ for nødvendigheter på badet som bomullsballer og dusjsåpe.
Disse små og elegante drikkekrukkene med avtakbare lokk har et moderne design som garantert vil utfylle baderomsestetikken din.Deres gjennomsiktige glassmateriale gjør det enkelt for deg å finne det du leter etter.Du kan oppbevare bomullsknopper, sminkesvamper, hårbånd og mer, og de er så allsidige at de kan brukes som skrivebordsbeholdere for binders eller gummibånd.De kommer i en rekke farger, fra rosa gull til bronse.
Hvis teppet ditt er glatt, sjekk ut denne dobbeltsidige tapen.Ikke bare er limet veldig sterkt, det fester seg også til forskjellige overflater uten å etterlate skitne merker.Det kan ikke være enklere å installere det, og du kan være sikker på at teppet ditt vil se feilfritt ut i årene som kommer.Den er tilgjengelig i 20 og 30 yards.
Denne trehengeren passer til mer enn bare strøk.Den har en justerbar høyde og krever ikke noe verktøy for å installere den.Du kan enkelt montere den på 10 minutter og henge klær, vesker og tilbehør på 13 sterke kroker.Tilgjengelig i seks forskjellige nyanser, dens elegante design utfyller de fleste dekorstiler.Kort sagt, det er en vinn-vinn.
Organiser klær, vesker og håndklær med disse skilleveggene;alt du trenger å gjøre er å skyve dem på plass for å skille stablene fra hverandre.Hver baffel er laget av ikke-vevd slitesterkt harpiksmateriale slik at den ikke rives eller rives og stålrammen vil vare lenge.De kommer i 12 tommer, store nok til å holde selv de mest flyktige innsatsene.
Denne pakken med 10 selvklebende veggkroker kan være en stor livredder for alle rom i hjemmet ditt.For å installere hver krok, trekk bare av beskyttelsesfilmen og hold den sikkert på plass;den kan holde opptil 37 pund om gangen.De fester seg til overflater som fliser, glass, tre og rustfritt stål, og takket være den gjennomsiktige basen passer de perfekt sammen med veggene dine.Du kan også kjøpe dem i pakker med 20 eller 30 stk.
Å oppbevare krusene dine trygt kan være en skremmende oppgave, så denne krusoppbevaringsboksen er en flott investering.Laget av førsteklasses TC-stoff og slitesterk papp, holder rommene og de polstrede sidene dine krus fra å sprekke, og hver boks kommer med håndtak for å bære opptil 25 pund om gangen.Hvis du vil ta et stykke, åpner du bare 2-veis glidelåsboksen og gjør ditt valg.
I stedet for å løfte en tung flaske hver gang du vasker, ta tak i denne vaskemiddelbeholderen.Fordi den er vippet ned, trenger du ikke å løfte eller vippe vaskemiddelflasken, noe som reduserer unødvendig belastning på hendene og leverer akkurat riktig mengde vaskemiddel hver gang.Gummiføttene forhindrer sklir og stropper holder vaskemiddelflaskene på plass.
Når du nettopp har håndvasket gensere og delikatesser, trenger du et sted å tørke dem;det er der denne sammenleggbare tørketrommelen kommer godt med.Den er laget av belagt stål, slik at hvert klesplagg beholder sin form og ikke rynker.Når tøyet er tørt, er det bare å brette det;den er bare tre tommer høy, så du kan lagre den til neste vaskedag.
Ikke bare vil denne tuftede ottomanen være et flott tillegg til stuen din, den har også et skjult oppbevaringsrom for å hjelpe deg med å organisere rotet.Den er laget av glatt kunstskinn som er lett å rengjøre, slitesterk og vanntett.Bruk den til å lagre leker, spill, klær utenom sesongen og andre gjenstander uten åpenbar hensikt.
Uansett hvor mye oppbevaringsplass du har på skrivebordet, kan du alltid bruke mer, og det er her denne klissete skuffen kommer godt med.Bøker, penner og annet tilbehør passer komfortabelt i hovedrommet, og gir deg mer plass til å jobbe.Du kan montere den så snart den kommer da den kommer med kraftig teip som gjør den enkel å montere under et bord.
Hold kjøleskapet, komfyren og mikrobølgeovnen rene med detterustfrittstål rengjøringsmiddel.Den bruker kokosolje for å polere og beskytte overflaten, og fjerner forsiktig striper og fingeravtrykk i prosessen.Dessuten er formelen ikke testet på dyr.Den fungerer selv etter rengjøring, da den etterlater en beskyttende barriere som hindrer støv og smuss i å trenge inn.
Du kan føle at du har trollbundet badet, soverommet eller kjøkkenet ditt når du rengjør med dette magiske viskelæret.Melaminharpiksen har en nesten overnaturlig rengjøringskraft, og fjerner selv de mest gjenstridige flekker, smuss og fett.den beste delen?Du trenger ikke engang å bruke andre produkter, bare sveip over svampen og overflatene dine blir renere enn noen gang.
Søl elskere, fryd deg: denne flekkfjerneren fungerer på alle slags gjenstridige flekker, fra pastaflekker til alvorlige neseblod.Du kan være sikker på at uten blekemiddel vil flekker forsvinne uten å fjerne de livlige fargene på klærne dine.Selv om det er best brukt i vaskerommet eller på duker, bruker mange Amazon-anmeldere det også til å rense hjemmetepper og teppeflekker og hevder at det fungerer utmerket.
Denne baderomsbeholderen kan lagre søppel i årevis og ser flott ut.Lokket lukkes sakte og lydløst, og de slitesterke stålpedalene er vurdert til over 150 000 trinn.I tillegg er det skinnende rustfrie stålet fingeravtrykkbestandig og ser flott ut under enhver vask.Den kommer i flere forskjellige farger for å komplementere ethvert vaskerom.

 


Innleggstid: 14. mars 2023