Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

E tusa ai ma le faʻamatalaga atoa o le maketi suʻesuʻe i le lumanaʻi (MRFR) faʻamalosia faʻamatalaga maketi e ala i le ituaiga, faʻaaogaina ma le itulagi - Vaʻaiga i le 2028, o le maketi o loʻo fuafua e tupu i le CAGR o le 4.4% ma le $ 246.3 piliona i le 2020-2028.
O pa uamea e mafai foi ona taua o pa uamea.O se uaeamatao lo'o i ai se fa'aoga taua i faiga sima fa'amalosia ma fa'amasoni lea e galue ai e pei o se faiga fa'alavelave.Ona o le maualalo o lona malosi ma'a, e fesoasoani e fa'amautu ma fa'ateteina sima.
O le atinaʻeina o atinaʻe, faʻatasi ai ma le atinaʻeina o atinaʻe gaosiga i atunuʻu o loʻo tulaʻi mai, faʻaosofia ai le manaʻoga mo tekinolosi faʻapitoa.O mea faʻapipiʻi faʻapitoa e sili ona manaʻomia i le faʻamalosia o pisinisi.
       O le suau'u & kesi alamanuia o le autu autu lea mo le maketi u'amea u'amea, ona e mana'omia ai le tele o fa'alava u'amea e le pala. O le suau'u & kesi alamanuia o le autu autu lea mo le maketi u'amea u'amea, ona e mana'omia ai le tele o fa'alava u'amea e le pala.O le suauu ma le kesi alamanuia o se aveta'avale tele o le maketi valve uamea ona o le mana'omia o se numera tele o paipa uamea.O le suauu ma le kesi alamanuia o le avetaavale autu o leuameamaketi valve e pei ona manaomia ai se voluma tele o pipelines uamea stainless.E tatau ona aoga lenei mea aua e faʻateleina ai le toe faʻaaogaina o gaosiga ma o nei gaosiga e faʻateleina ai le manaʻoga mo rebar.Mulimuli ane, e tatau ona faʻateleina le saoasaoa o le faʻalauteleina o maketi i tausaga a sau.
O le Iunaite Setete sa avea ma o le a faʻaauau pea ona avea ma se tasi o tagata sili ona tele faʻatauina o rebar ona o le siʻitia o tupe teufaafaigaluega i galuega toe faʻaleleia.I le 2021, na faʻatinoina ai e le malo le Fuafuaga o Atinaʻe Faʻafaigaluega ma Galuega, lea e taulaʻi i le faʻaleleia o le tamaoaiga ma le toe fausia o atinaʻe lautele e ala i le faʻatupeina o le tele o poloketi e aofia ai nofoaafi, alalaupapa, fesoʻotaʻiga, uafu ma auala.Ole polokalame ole suiga ole atina'e a le atunu'u o le a faia ai mea ofoofogia mo le alamanuia valve i tausaga a sau.
O lo'o fa'amanuiaina le maketi i luga ole laiga mai le fa'ateleina o faufale ma tupe fa'aalu ile atina'eina o atina'e tetele.Ole fa'atupega a le Malo mo le atina'eina o atina'e tetele e fesoasoani i le fa'atupulaia o le tamaoaiga fa'apea fo'i le tulaga tau maketi o itulagi eseese.I le 2021, o le a tuʻuina atu e le malo o Saina ni faʻamaufaʻailoga faʻapitoa e tusa ma le 565 piliona US tala mo le toe fausia o atinaʻe a le atunuʻu.
O le itulagi o Asia ma le Pasefika o le a avea ma nofoaga vevela mo le fausiaina fou ma le toe faʻaleleia, lea e tatau ona matua aoga mo kamupani faavaomalo i se taimi lata mai.I le tala o le tupe a le feterale 2022-2023, ua tuʻuina atu e le Malo o Initia e tusa ma le Rs 134 trillion i le National Highways Authority of India (NHAI), i luga ole 133 pasene mai le tausaga talu ai.O lenei mea e faʻaosofia ai le tuputupu aʻe o fale faufale, lea e faʻateleina ai le manaʻoga mo le rebar.
O se tasi o galuega tetele i le eria o le atinaʻeina o le laumua fou o Initonesia Nusantara i le motu o Borneo nai lo Jakarta.O le atina'eina o lenei tupe faavae mai le amataga o le a tau toeitiiti $32.4 piliona.O nei atinaʻe fou i atinaʻe atinaʻe o le a faʻateleina ai le manaʻoga mo rebar i tausaga a sau.
Ona o le le lava o tagata tomai faʻapitoa faʻapitoa faʻatasi ai ma le maualalo o le iloa o aoga o pa uʻamea, o le maketi e ono faʻaalia le faʻatapulaʻaina o le tuputupu aʻe i nai tausaga o lumanaʻi.O le leai o se avanoa i punaoa faʻatuatuaina o faʻamatalaga ma le le naunau e faʻaalu lelei tupe o le a mafua ai foi faʻafitauli mo le maketi o le lalolagi i tausaga a sau.
Vaʻai i le Ripoti Suʻesuʻega Maketi Rebar (185 itulau) https://www.marketresearchfuture.com/reports/steel-rebar-market-9631
Ua afaina tele le pisinisi uamea i le faʻamaʻi o le COVID-19.E tusa ai ma tulaga o le faʻamaʻi, e tele atunuʻu ua tatau ona faia ni faiga loka e pulea ai le faʻateleina o mataupu.O le mea na tupu, na faʻalavelaveina le sapalai ma le manaʻoga, ma aʻafia ai maketi o le lalolagi.Ona o le tulaga mata'utia, o galuega tetele, vaega o gaosiga, alamanuia ma pisinisi eseese sa tatau ona taofia.
O fesuiaiga o tau o oloa, faʻatasi ai ma le faʻamaʻi COVID-19, o loʻo taofia ai le faʻatupulaia o maketi i le lalolagi.I le isi itu, o mea uma e toe foʻi i le masani, o lona uiga e sili atu le faʻatupulaia o maketi i le lumanaʻi.E le gata i lea, o le tulaʻi mai o se tui e faasaga i le COVID-19 ma le toe tatalaina o le tele o kalone lapisi i le salafa o le lalolagi o le a oʻo atu ai i le toe amata atoa o le maketi toe.
O ituaiga o la'au o lo'o maua i le maketi o le lalolagi o la'au fa'aletonu, la'au vaivai, ma isi. (epoxy coated rods,uameauamea, ma uamea papalagi).O le tele o pisinisi a le lalolagi o loʻo i vaega faʻaleagaina.I le taimi nei, o le vaega vaivai e tatau ona maua le lona lua sili ona tele sea maketi.
I tulaga o le faʻaaogaina o pisinisi, o le alamanuia o le lalolagi o loʻo faʻaogaina fale nofo, fau pisinisi ma atinaʻe tetele.
O le maketi na pulea e le fale faufale nofomau, lea na sili atu i le 45% o le maketi o le lalolagi, ae o le fale gaosi oloa na umia le 35% o le maketi o le lalolagi.
O le itulagi o Asia ma le Pasefika o le a le gata ina faʻateleina maketi, ae faʻapea foʻi ma taʻitaʻi o le lalolagi i tausaga a sau.O le malosi o le faatosinaga a le itulagi i luga o le maketi o le lalolagi o le taunuuga lea o le sao o atunuu o loʻo televave atinaʻe e pei o Korea i Saute, Iapani, Saina ma Initia.O nei atunuu o loʻo televave le atinaʻeina o fale, taʻavale ma pisinisi.
Amerika i Matu tulaga lua i le maketi o le lalolagi ona o le i ai o le tele o alamanuia ma tamaoaiga tamaoaiga e pei o le US ma Kanata.I totonu o nei atunuʻu, o loʻo faʻatupulaʻia pisinisi taʻavale e faʻatupuina ai se manaʻoga tele mo mea faʻapipiʻi.
Lipoti o Su'esu'ega Maketi Fa'alautele Polypropylene: E ala i le Fa'aoga (Ta'avale, Fa'auma, Mea Fa'atau, Isi) ma Itulagi - Va'aiga i le 2030
Maketi Insulation Refrigeration i Ituaiga Mea (PU ma PIR, Elastomeric Foam, Expanded Polystyrene, Fiberglass, Phenolic Foam ma isi), Fa'aoga (Faapisinisi, Alamanuia, Cryogenic, Femalagaa'i Fa'a'aisa) ma Fa'ai'uga Fa'aoga (Food & Beverage, Chemicals & Petrochemicals, Pharmaceuticals, tausiga fa'alesoifua maloloina, ma isi) - fa'amoemoe se'ia o'o i le 2030.
Curing Adhesives Market Research Report: E ala i le Resin (Acrylic, Epoxy, Polyurethane, Silicone, ma isi), Ituaiga o oloa (Moisture Curing, UV Curing, and Thermal/Heat Curing), Application (Electronics, Electrical, etc.), ma Fa'amatalaga Fa'aitulagi. (Asia) Pasefika, Europa, Amerika i Matu, Amerika Latina, Sasaʻe Tutotonu ma Aferika) - vaʻai i le 2030
Market Research Future (MRFR) ose kamupani su'esu'e maketi i le lalolagi e fa'amaualuga i le tu'uina atu o su'esu'ega atoatoa ma sa'o o mea eseesemaketima tagata fa'atau i le lalolagi atoa.Ole sini autu ole Market Research Future o le tuʻuina atu lea i tagata faʻatau suʻesuʻega maualuga ma maeʻaeʻa.O a matou suʻesuʻega maketi i le lalolagi, faʻaitulagi ma atunuʻu i luga o oloa, auaunaga, tekinolosi, talosaga, tagata faʻaiʻu ma tagata auai maketi e mafai ai e matou tagata faʻatau ona vaʻai atili, iloa atili ma faia atili.E fesoasoani e tali au fesili sili ona taua.

 


Taimi meli: Tes-20-2022