Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

E tusa ai ma se lipoti mai le Matagaluega o Fale ma le Atinaʻeina o Taulaga (HUD), i le 2020, na siitia ai le numera o tagata leai ni fale i le Iunaite Setete mo le fa tausaga sosoo.O lena numera - e oʻo lava i le le aofia ai o le faʻamaʻi o le coronavirus - ua siitia i le 2% talu mai le 2019.
Mai fa'afitauli uma o lo'o feagai ma tagata e leai ni fale, o se tasi o fa'afitauli tele i le taumalulu malulu o le mafanafana.Mo le fa'amafanafanaina o nei nu'u vaivai, na fa'asoa mai e le Warmer Group e fa'atatau i Portland se ta'iala e leai se totogi i le faiga o se fale'ie-sefe-safe-coiled 'ava fa'avevela mo na'o le $7.
Mo le faia o se faʻavevela faigofie, e te manaʻomia le 1/4″ apamemea, fagu tioata poʻo le fagu tioata, JB lua-vaega epoxy, cotton tee mo mea wick, wire mesh e fai ai se pa saogalemu, terracotta.ulo, ma le pito i lalo o se ipu e mu ai le isopropyl alcohol poo le ethanol.
Ua faamatala mai e le Heater Group e faapea: “O ausa o le ʻava po o suauʻu sua vai i fagu tioata e ao mai i totonu o paipa kopa, ma pe a vevela faagaau, e faalautele atu ausa ma faamalosia i fafo i se pu laʻitiiti i le pito i lalo o le kopa komea.a o alu ese nei asu, MA o le a mu pe a faʻaalia i se afi mumu, ona faʻamafanafanaina lea o le pito i luga ole kopa kopa.O lenei mea e tupu ai se taamilosaga faifaipea o le asu o le asu lea e tuliesea mai le pu ma susunuina.
O mea fa'avevela ava e lelei tele mo avanoa i totonu e pei o fale'ie po'o potu laiti.O le mamanu foi e saogalemu aua o le susunuina o le ava malosi e le mafua ai se lamatiaga ogaoga o le carbon monoxide, ma afai e liliu le afi pe leai se suauu, o le a pe le mumu.O le mea moni, o le Heater Group e fai atu i tagata faʻaoga e faʻaauau pea ona faʻaeteete pe a faʻaogaina afi mumu ma aua le tuʻuina i latou e aunoa ma le faʻaogaina.
O le Heater Group e faʻasoa a latou taʻiala auiliili iinei, ma o le vaega e masani ona tweets faʻafouga mamanu ma latou alalafaga.
O se fa'amaumauga fa'akomepiuta atoatoa e avea o se ta'iala taua mo le mauaina o fa'amatalaga o oloa ma fa'amatalaga sa'o mai le gaosiga, fa'apea fo'i ma se fa'amatalaga mauoa mo le atina'eina o poloketi po'o polokalame.


Taimi meli: Sep-30-2022