Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

Homes & Gardens e lagolagoina e lana au maimoa. Homes & Gardens e lagolagoina e lana au maimoa. Fale & Faatoaga поддерживается аудиторией. Fale & Faatoaga e lagolagoina e le au maimoa. Fale & Faatoaga 得到了观众的支持。 Fale & Faatoaga Fale & Faatoaga имеет поддержку аудитории. Homes & Gardens e iai le lagolago a le au maimoa.E mafai ona matou maua ni komisi so'otaga pe a e fa'atau e ala i feso'ota'iga i luga o la matou upega tafa'ilagi.O le mafuaaga lena e mafai ai ona e faatuatuaina i matou.
Atonu e te mafaufau, "O le a le mea e tatau ona ou tuʻuina i le pito i lalo o loʻu moega faʻatoʻaga?"Afai e te leʻi leva ona fausia se moega siʻi i tuafale, ma pe aisea e tatau ai pe aoga le iai o se faʻavae.
Ole manatu ole moega e maua ai se avanoa lelei e totō ai tuafale atonu e leaga le palapala po'o le palapala.O le taimi lava e te malamalama ai i le fausiaina o se moega sii, e taua le saunia lelei o lou moega e aloese ai mai le faia o mea sese o le tuputupu ae o le moega e mafai ona tau ai au laau i se taimi umi.
O iinei matou te fesili atu ai i le au atamamai poʻo a mea sili ona lelei e tuʻu i lalo o se moega faʻapipiʻi ina ia e maua ai le faavae sili mo au laʻau.
'O mea e te tu'u i le pito i lalo o lou moega fa'ato'aga o le a sau i lalo i ou lava mana'oga, ae o so'o se mea e maua ai se pa puipui i le va o lou moega palapala ma le palapala o le a faia le togafiti,' o le tala lea a Rachel Crow, faatonu o togalaau mo Homes & Fa'ato'aga. 'O mea e te tu'u i le pito i lalo o lou moega fa'ato'aga o le a sau i lalo i ou lava mana'oga, ae o so'o se mea e maua ai se pa puipui i le va o lou moega palapala ma le palapala o le a faia le togafiti,' o le tala lea a Rachel Crow, faatonu o togalaau mo Homes & togalaau."O le mea e te tuʻuina i le pito i lalo o le moega siʻitia e faʻatatau i lou lava manaʻoga, ae o soʻo se mea e maua ai se pa puipui i le va o le palapala moega ma le eleele o le a aoga," o le tala lea a Rachel Crowe, le faatonu o togalaau Homes.ma togalaau."O le mea e te tuʻuina i lalo o lou moega sii aʻe o le a faʻalagolago i lou lava manaʻoga, ae o soʻo se mea e maua ai se pa puipui i le va o le eleele maualuga ma le eleele o le a faia le togafiti," o le faʻamatalaga lea a le Faʻatonu o le Homes Horticulture Rachel Crowe.."Ae ui i lea, o loʻo i ai nisi mea e taofia ai vao mai le ola i luga o lou moega nai lo isi, aʻo faʻataga pea ou manatu faʻatoʻaga e faʻafefe masani."
O nusipepa ma pepa pepa e taugofie ma e masani ona fa'aoga e ufiufi ai moega si'i.
"Afai o loʻo e suʻeina se fefaʻatauaʻiga ua uma ona e maua i le fale, matou te fautuaina le eliina o ni nusipepa tuai poʻo le faʻaogaina o pepa pepa mai soʻo se faʻatonuga na e faia talu ai nei i le Amazon - matou te mautinoa o loʻo i ai tagata uma.fai mai Fiona Jenkins, fa'ato'aga fa'ato'aga i My Job Quote (tatala i se lisi fou).
“O nusipepa po o pepa malo e mafai ona avea ma meafaigaluega sili e tape ai nei vao i luga o moega.Na'o le fa'aopoopoina o se laulau e fai ma laasaga muamua a'o le'i fa'apipi'i le moega.E le gata i lea, faʻaaoga e fai ma mulch togalaau.O le a taofia ai le susu ma fa'asusu lelei le vao,” o lana fa'aopoopo mai lea.
Pe a filifili i le va o filifiliga e lua mo lou lava moega pito i luga, atonu e te manaʻo e mafaufau pe o le a le umi e te manaʻo ai e tumau le faʻalava, e masani ona umi atu le pepa malo nai lo le nusipepa ae leʻi malepe.
“O le ie fa'afanua o se filifiliga lelei mo le fa'alavaina o le pito i lalo o se moega fa'ato'aga si'i," o le tala lea a Rachel Crowe.“E matua umi ma e le malepe gofie, ma afai e mafai ona e faʻaaluina le tupe, e mafai ona sili atu le umi e sui ai pepa malo ma nusipepa,” o lana faʻaopoopo mai lea.
“E fa’apitoa lava le aoga o ie fa’afanua mo fa’ato’aga e tele le vao.E taofia ai na vao leaga i le tausaga atoa, e mafai ai ona ola lau laau i le atoatoa, ”o le faaopoopo lea a Fiona Jenkins.“O ie lalaga fanua ose pa pupuni e sili ona fiafia i ai vao ma e lelei mo togafuga.Filifili.O pu laiti i totonu o le aano o loʻo faʻatagaina pea meaʻai e ulu atu ai."i totonu o le eleele, e taofia ai le tuputupu aʻe o laʻau le manaʻomia ma faʻamaʻi faʻamaʻi.E mafai ona fa'atau ie fa'afanua i so'o se fale fa'alelei ma fale fa'aleleia fale.
“Afai o lo'o e su'eina se mea malosi ma malupuipuia e taofia ai manu mai le eli i fafo o lau vao, o upega iole (fa'aigoa o gophers u'amea) o le auala lea e alu ai," o le tala lea a Fiona.“E mafai ona tu’i le upega o isumu i le fa’avaa o lou moega fa’ato’aga a’o le’i fa’apipi’i le palapala e taofia ai fa’ama’i fa’ama’i e pei o isumu mai le toto i totonu o lou moega.E pei ona ta'u mai e le igoa, o le upega o isumu e lava le malosi e taofia ai iole mai le lamuina o uaea.
E faigofie ona maua ie fa'afanua i luga ole Amazon (tatala i se lisi fou) ma faleoloa fa'ato'aga i le lotoifale, ma avea ai ma filifiliga sili e na'o le mana'omia ona sui i le sefulu tausaga pe sili atu.
O ato fa'ama'i o le isi lea suiga lelei i mea taugata, fai mai Fiona.“Pe a totoina fugalaau, fualaau faisua, ma laau iti, e masani ona e mauaina taga i lalo o moega siisii ​​e taofia ai le tuputupu ae o vao.
"Afai o loʻo e mafaufau pe o iai ni au ato ie i le fale, o le taga pateta o le meafaigaluega sili lea."suia, ma avea o se meafaigaluega e sili atu le umi nai lo le fofo pepa.
Burlap ose mea fa'anatura e maua ai alavai talafeagai mo au la'au ma fa'ato'aga.
“Pe a faaopoopo i ai se ie i le pito i lalo o se moega ua siʻitia i luga o se togalaau, ia mautinoa e ufiufi atoa i le palapala, ona o le ie ma pito masaesae o le a vave ona leaga i lalo o le tau," o le fautuaga lea a Rachel.
O papa e le o se filifiliga sili lea mo le puipuia o le tuputupu aʻe o vao i luga o se moega maualuga, peitaʻi i se pine e mafai ona latou faʻaopopoina se faʻamau, faʻafefe faʻavae i lou moega sii.
E te mana'omia ni ma'a eseese e ufiufi atoa ai le pito i lalo o le moega, fa'atasi ai ma ma'a laiti ma ma'a e fa'atumu ai nisi o avanoa o lo'o totoe e ma'a tetele.Ae ui i lea, e manaʻomia se faʻamalo ina ia mafai ai ona tafe le vai ma puipuia ai le faʻatupuina o le pala, aʻa pala ma faʻamaʻi eleele.
Afai o fa'ama'i fa'ama'i ma tama'i manu o lo'o avea ma fa'afitauli i lau fa'ato'aga nai lo vao, o le tu'uina o se ie u'amea i le pito i lalo o le moega fa'atutuina o se auala sili lea e taofia ai nei mea leaga mai a'a o au la'au.
“O se ie lapo'a lapo'a ose filifiliga lelei mo le taofia o vao leaga ma so'o se manu fe'ai.Ae ui i lea, o lo'o fa'ataga pea mea lelei o le natura e o'o atu i lau la'au ma fa'aolaola i le tausaga atoa.
“Tu'u le upega i le pito i lalo o le faavaa o le moega o le togalaau faʻatūina ina ia malupuipuia.O le ie lautele o masini masini e matua umi lava ma o se tupe faʻaalu tele mo tagata faʻatau oloa," o le fautuaga lea a Fiona.
“O le laina pito i lalo o se moega sii e taua tele i le soifua maloloina ma le umi o lau laau,” o le tala lea a Fiona.“E tele mafua’aga e laina ai le moega a’o le’i fa’aopoopo le palapala.O mafua'aga autu o le puipuia lea o la'au mai le tuputupu a'e o vao, puipuia meaola mai le to'oto'o i totonu o moega, ma faia ni tulaga sili mo le tuputupu a'e o au laau.
"O mea e te filifilia o le a faʻatatau i mea e te manaʻo e ausia i lou moega togalaau.Afai e te mana'o e fa'ate'a ese manu fe'ai, upega iole ma ie lavelave meafaigaluega o au filifiliga sili lea.Afai o lau fa'ato'aga e fa'afefeteina i vao, o le Ie lanu meamata o se filifiliga lelei.
“E mafai ona e tuu le pito i lalo o le moega sii ae e le ufiufia pe a e manao ai, ae o le a le mafai ona e taofia vao ma manu faalafua mai le sau i totonu,” o le tala lea a Rachel.“Afai e itiiti ifo i le ono inisi le loloto o lou moega, e mafai ona e tuua se papupuni e lava le avanoa e ola ai aʻa o laau.O le mea lelei, so'o se moega e loloto atu i le ono inisi e tatau ona i ai se puipui puipui i le va o le moega palapala ma le palapala.
O le fa'alavaina o le pito i lalo o se moega si'i e mafai fo'i ona fesoasoani e puipuia le palapala mai le vevela tele ma taofia ai le palapala i totonu o le moega e ala i le puipuia o le tele o le vai mai le tafe.
E ui lava o loʻo i ai faʻaofuofu i le pito i lalo o le moega maualuga, o le moega maualuga lava ia e le tatau ona i ai se pito tapuni.Afai e mana'omia, e tatau ona tatala i luga moega ua si'itia i luga o le eleele ina ia mafai ai ona ola loloto a'a laau i totonu o le eleele mo ni mea'ai.
O le moega ua si'itia e tatau ona i ai ia le itiiti ifo ma le valu inisi le palapala e ofi ai le tele o a'a laau.Ae peitaʻi, afai e te manaʻo e fatuina tulaga sili ona lelei mo lau laau totō, faʻamoemoe mo le 8-12 inisi o le palapala.
O Chiana o se tusitala la'ititi mo Homes & Gardens na auai i le Future plc o se tagata fa'au'u fou i le 2022 ina ua mae'a ona maua se fa'ailoga vasega muamua i Tusitusiga i le iunivesite. O Chiana o se tusitala la'ititi mo Homes & Gardens na auai i le Future plc o se tagata fa'au'u fou i le 2022 ina ua mae'a ona maua se fa'ailoga vasega muamua i Tusitusiga i le iunivesite. Чиана — младший писатель в Homes & Gardens, присоединившаяся к Future plc i le качестве нового выпускника i le 2022 году послео те полусти в университете. O Chiana o se tusitala laititi i Homes & Gardens, ua auai i le Future plc o se tagata faauu fou i le 2022 ina ua maeʻa lona tikeri muamua i tusitusiga i le iunivesite. Chiana 是 Fale ma Togala'au 的初级作家,在大学获得文学一等学位后,于2022 年以应届毕业生届毕业生学位后,于2022 年以应届毕业生庫花。 Chiana 是 Fale & Faatoaga Чиана, младший писатель в Homes & Gardens, присоединилась к Future plc в качестве свежего выпускника i le 2022 году послео получник университете. O Chiana, o se tusitala laiti i Homes & Gardens, na auai i le Future plc o se tagata faauu fou i le 2022 ina ua maeʻa lona tikeri muamua i tusitusiga i le iunivesite.Na muamua fiafia o ia i le mamanu ina ua uma ona fesoasoani i ona matua e toe faafou lona fale ao laitiiti i le taumafanafana.O se tagata faitau umi o lomiga a le Lumanai, e maua pea e Chiana musumusuga fou i lana galuega a'o ia taula'i atu i faiga fou, auala e fai ai ma tala fou.
Mai le masani i le tulaga ese moni, o matou manatu teuteu Kerisimasi o le a avea ai lau laau ma fetu o lenei vaitau o aso malolo.
Homes & Gardens ose vaega o le Future plc, ose fa'asalalauga fa'ava-o-malo ma le ta'ita'i lomitusi numera. Homes & Gardens ose vaega o le Future plc, ose fa'asalalauga fa'ava-o-malo ma le ta'ita'i lomitusi numera. Fale & Faatoaga является частью Future plc, международной медиагруппы и ведущего цифрового издателя. Homes & Gardens ose vaega o le Future plc, ose fa'asalalauga fa'ava-o-malo ma se fa'asalalau fa'akomepiuta ta'imua. Fale & Faatoaga 隶属于国际媒体集团和领先的数字出版商Future plc. Fale & Faatoaga Fale & Faatoaga является частью Future plc, международной медиагруппы и ведущего цифрового издателя. Homes & Gardens ose vaega o le Future plc, ose fa'asalalauga fa'ava-o-malo ma se fa'asalalau fa'akomepiuta ta'imua.Asiasi i la matou upega tafa'ilagi a le kamupani.© Future Publishing Limited Quay House, Amery, Bath BA1 1UA.Ua taofia aia tatau uma.Numera resitala kamupani i Egelani ma Uelese 2008885.


Taimi meli: Oke-11-2022