Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

Setema 27. O le faatumauina o se pisinisi manuia mo le seneturi ma le afa o se ausiaga tele, ae o le Mentor's VS Tyler e talitonu o lona 150 tausaga o lona aso fanau i le tele o auala ua na o le amataga.
O le WS Tyler, o se kamupani lalaga uaea fa'apitoa i uaea lalaga, fa'amama ma su'esu'ega vaega, o le a fa'amanatu lona 150 tausaga i le 2022.
"O le 150 tausaga o se mea sili ona ausia, ae o le taimi nei ua naʻo le talafaasolopito," o le tala lea a WS Tyler Peresitene John Rosbottom.“O se kamupani e iai lenei meatotino ma nei tagata faigaluega o le a faamanatuina le tele o isi aso faamanatu faapenei.”
E tusa ai ma se faʻasalalauga faʻasalalau a le kamupani, na tatalaina le WS Tyler i Cleveland i le 1872, ma o lona amataga tele na oʻo mai i le 1910 ina ua fausia e le kamupani se laina faʻasaienisi o suʻega suʻega ua taʻua o le Tyler Standard Size Series of sieves.Na iu lava ina avea ma faavae mo le ASTM E-11 tulaga, o se tasi o tulaga faʻaaloalogia i le alamanuia suʻesuʻega vaega i aso nei.
Na latou faʻaogaina lenei manuia e faʻalauiloa ai le RO-TAP], lea na vave ona avea ma tulaga auro i le alamanuia suʻesuʻe vaega.
Na taʻua foi e le talafou i le 1998, WS Tyler na maua e le Siamani Haver & Boecker. Na taʻua foi e le talafou i le 1998, WS Tyler na maua e le Siamani Haver & Boecker. В пресс-релизе также говорится, что i 1998 году компания WS Tyler была приобретена немецкой компанией Haver & Boecker. O le faʻasalalauga faʻasalalau o loʻo taʻua ai foi i le 1998 WS Tyler na maua e le kamupani Siamani Haver & Boecker.新闻稿还称,1998 年,WS Tyler 被总部位于德国的Haver & Boecker 收购。新闻稿还称,1998 年,WS Tyler 被总部位于德国的Haver & Boecker 收购。 В пресс-релизе также говорится, что i 1998 году компания WS Tyler была приобретена немецкой компанией Haver & Boecker. O le faʻasalalauga faʻasalalau o loʻo taʻua ai foi i le 1998 WS Tyler na maua e le kamupani Siamani Haver & Boecker.O le tuʻufaʻatasia o le poto ma le tomai faʻapitoa o kamupani e lua, faʻatasi ai ma le malosi o le WS Tyler brand i totonu o maketi i totonu o le atunuʻu, e tatalaina ai avanoa fou i le faʻamamaina, faʻapipiʻi fale gaosi oloa ma mea faufale.
"O la matou pule, Haver & Boecker, ua toe faʻatuina tulaga taua na faʻatupuina ai lenei kamupani sili i le amataga," o le tala lea a Rosbottom. "O la matou pule, Haver & Boecker, ua toe faʻatuina tulaga taua na mafua ai ona sili lenei kamupani i le amataga," o le tala lea a Rosbottom. "E le gata i lea, Haver & Boecker, восстановила ценности, которые сделали эту компанию великой с самого началот», — Рмто началат» "O la matou pule, Haver & Boecker, ua toe faʻafoʻisia tulaga taua na faʻaleleia ai lenei kamupani mai le amataga," o le tala lea a Rosbottom. “我们的所有者Haver & Boecker 重新确立了使这家公司一开始就变得伟大的价值观,”Rosbottom 说。 “我们的所有者Haver & Boecker 重新确立了使这家公司一开始就变得伟大的价值观,”Rosbottom 说。 «Наши владельцы, Haver & Boecker, восстановили ценности, которые сделали эту компанию великой, — сказал Росботтом. "O matou tagata e ona, Haver & Boecker, ua toe faʻafoʻisia tulaga taua na mafua ai ona sili lenei kamupani," o le tala lea a Rosbottom.“Ua toeitiiti atoa le 150 tausaga o latou i totonu o le pisinisi ma e manino lava o loʻo latou tuuto atu i le alualu i luma o le faʻalapotopotoga atoa.O la latou lagolago faifaipea ma le toe faʻafaigaluegaina i WS Tyler o le faʻavae lea o lo matou manuia.
E ui lava i fa'alavelave na alia'e mai i le 150 tausaga ua tuana'i, mai fa'afitauli tau sapalai e o'o atu i fa'aletonu, taua o le lalolagi ma fa'ama'i, o le va'ai mamao a WS Tyler e tu'uina atu fa'ai'uga uaea fa'apipi'i tau fa'aopoopo e tumau pea.
“Manatu i ai, o le kamupani lenei ua 150 tausaga.Mafaufau i le tele o suiga o le lalolagi i le 20 tausaga talu ai ona taumafai lea e mafaufau i le tele o suiga i na 150 tausaga.E ofoofogia le mea na tatou oʻo i ai, tatou” O loʻo iai pea i aso nei ma vaʻai i le lumanaʻi,” o le tala lea a Ross Barton.
I le masina talu ona taufaalili Megan Fox o loʻo ia mafaufau e tatalaina se OnlyFans account, na faʻaaogaina e le tamaitai fai pese le kalama e faʻaalia ai se tasi o ona foliga sili ona leaga ma lona uiga malie.
O le 'Gangster Paradise' rapper ua lipotia mai ua maliu ona o le taofia o le fatu.Na maua Coolio ua maliu i le 59 o ona tausaga e Alex Young ma Carys Anderson
Rachel Dolezal, o le sa avea muamua ma peresitene o le vaega paʻepaʻe o le NAACP o le na faia ulutala i ni nai tausaga talu ai mo le fai mai o ia e uliuli, o loʻo i ai sana faʻamatalaga OnlyFans.
O Prince Harry ua lipotia mai ua "ita" ona ua le mafai ona ia feiloai ma le ua maliu Queen Elizabeth II e talanoaina ana fuafuaga e tuua le aiga tautupu - auiliiliga iinei.
O le ta'uta'ua ta'uta'ua o le tausinioga na fa'asalalauina ina ua fa'asalalauina ata o le NSFW o lona fa'atusa i totonu o Rihanna's Savage X Fenty.
YouTuber MrBeast - igoa moni Jimmy Donaldson - fai mai o loʻo ia sailia se tau faʻatau e latalata ile $1-20 piliona.
O le talaaga fou e leʻi faʻatagaina e Anthony Bourdain o loʻo faʻaalia mo le taimi muamua feau tusitusia mai le tagata taʻutaʻua kuka i aso aʻo leʻi pule i lona ola 2018 e faʻaalia ai le tiga o Bourdain i lana galuega, lana faaipoipoga malepelepe ma ona faʻalavelave ma le tagata fai Asia, le mafutaga vavalalata a Argento.Mai le tele o tusi i luga ma lalo […]
“Ou te faigaluega i se faletupe ma o le vaiaso talu ai na ou vaaia ai se ping i le matou faitotoa pito i tua ma ina ua ou alu e matamata i le vitio o se tasi ou te le iloa.Sa ia savali solo i luma ma luma o le faletupe e tatala le faitotoa.i le 3 i le taeao, atoa le 20 minute.O nai minute uma lava e tu ai, savali i le faitotoa, tilotilo i le meapueata, ona amata lea ona toe savali i luma ma luma.Na i’u ina tu le ta’avale, masalo ona ua sola ma le toe fo’i mai, se’i fai sina ita.”Va'ai pou atoa ›
"E naʻo le 10% o latou faiʻai e faʻaaogaina e tagata.O le mea e leaga ai, e leai ni a tatou gafatia tele e leʻi faʻaaogaina i totonu o tatou faiʻai e mafai ona avea ai i tatou ma tagata sili atu poʻo se mea faapena."Va'ai pou atoa ›
E mafai e 'outou uma ona fa'atau se fa'amatalaga leaga se tasi?O le televise ua leva ona ta'alo Uila o Fortune na sau i lalo o le afi ona o le fa'aalia o paso fa'ailoga lanu.“Taimi o le solo” o lana vaega lea na filifilia, ma o le tali o le: “INI MINI MINI MO PUE LE TIKA O TIMA.”
"E leai se avanoa mo felafolafoaiga, ou te fiafia i felafolafoaiga," o le tala lea a Twain i le pese pese o Jessie Ware ma lona tina, o Lenny, i luga o le Table Manners podcast.
Peter Webb ma Kelly Flanagan o le Bachelor Nation ua toe faʻatasi i le lua tausaga talu ona vaelua tagata lautele ia Tesema 2020. Saili faʻamatalaga uma e uiga i le la toe feiloaʻi iinei.
"E oʻo mai i le taimi nei, pe a ou vaʻai i lenei meme, e faigata ia te aʻu ona aveese," o le tala lea a Chloe Grace Moretz.
O le Bachelor in Paradise ulugalii Brendan Morais ma Pieper James na feiloai aʻo leʻi faʻaalia i luga o le faʻaaliga ma sa faʻatasi talu mai le 2021.
Sa fai si le fiafia o tagata fiafia o Ianuari Jones e uiga i lona "toe fa'ailoga" fa'afuase'i, o lea na ia toe taui atu ai i le ata aupito sili ona fafine i luga o lana telefoni: o lona luluina o se pepe piniki piniki.O Jones o se kamela pe a oʻo mai i teuga, sitaili ma isi mea, ma o nei ata e leai se faʻalavelave.Setema 25 […]
“E te manatu afai ua toeitiiti atoa le 30 tausaga o e i ai i se fa'aili fa'aili, latou te iloa lou leo,” o le tala lea a le tagata pese i le TheWrap.
E leai se tamaititi e sao mai misa a le aoga i nisi taimi.Afai e ita se tasi ia te oe, o lou uiga masani o le finau pe toe tau, ae o Prince George e ese lana fuafuaga.I le taimi o le vaeluaga talu ai nei i le aʻoga, o se tamaititi e 9-tausaga le matua na fai mai na toe foʻi mai sili ona mataʻutia mo se tamaititi, ma e tusa o le [...]
Jesse Lee Soffer ua sauni e litaea mai le Chicago Police Department i lenei tautoulu, ma o se tasi e mafaufau pe o Jay Halstead ma lona uso fomaʻi o Will o le a i ai i Soffer Soffer i nai minute ae latou te leʻi faamavae i le #OneChicago universe.“Faamoemoe.Ioe, ”o le tala lea a Nick Gelfers, e taalo ia Will, ia Keisha Hatchett o le TVLine […]
E tusa ma le fa masina talu ona faʻailoa e Kelly Osbourne lona maʻitaga, na faʻaalia ai le fetu TV i se lomiga fou o le Red Table Talk.Va'ai pe fa'afefea o ia iinei - ma lona manava - ua aliali mai.
O le tamaitai fai pese ma lona aiga na pueina se ata matagofie ma Minnie Mouse i se Disneyland resort i le taimi o Halloween.


Taimi meli: Sep-29-2022