Velkommen til vores hjemmesider!

Metalsi til mad er en uundværlig ting i ethvert køkken.Fås i en række forskellige størrelser og former, disse alsidige køkkenredskaber er ideelle til at si væsker, sigte tørre ingredienser og skylle frugt og grøntsager.Metal fødevaresien er lavet af højkvalitets rustfrit stål, modstandsdygtig over for rust og korrosion.
Der findes mange forskellige typer madfiltre på markedet.De mest populære sorter:
Mesh filtre.Disse filtre bruges hovedsageligt til at filtrere væsker eller fine partikler fra fødevarer og består af et fint netskærmen.De bruges ofte til at sigte mel eller adskille suppebouillon.
Kinesisk sigte: Den kinesiske sigte er en kegleformet sigte med fintmasket.Det bruges til at opnå en ensartet konsistens i puréer og saucer.
Madmøller: Disse er håndholdte sigter, der bruges til at purere og si mad.De bruges ofte til at lave babymad eller til at purere tomater.
Der er flere variabler at overveje, når du vælger et fødevarefilter.Her er nogle ting, du skal huske på:
Materialer: Rustfristål, plastik eller silikone er de mest almindelige materialer, der bruges til fremstilling af fødevaresigter.Det mest holdbare alternativ er rustfrit stål, men det er tungt og svært at rengøre.Plastfiltre er lette og billige, men de holder ikke så længe som filtre i rustfrit stål.Silikonefiltre er lette og nemme at rengøre, men holder måske ikke så længe som filtre lavet af andre materialer.
Størrelse: Filteret skal have den rigtige størrelse.Mens en lille maskesigte kan være tilstrækkelig til at sigte melet, kan det være nødvendigt med et større dørslag for at dræne væsken fra pastaformen.
Holdbarhed: Filteret skal være stærkt nok til at udføre sit arbejde.Under vægten af ​​tungere fødevarer kan en skrøbelig si bøje eller knække, hvilket resulterer i rod i køkkenet.
Brugervenlighed: Filtre skal være nemme at bruge og rengøre.En si med et langt håndtag eller et behageligt håndtag kan gøre det meget nemmere at si maden.
Pris: Fødevarefiltre spænder fra et par dollars for et simpelt plastfilter til flere hundrede dollars for et rustfrit stålfilter af høj kvalitet.Når du køber, skal du overveje dit budget, og hvor ofte du vil bruge det.
Denne oliefilteropbevaringsbeholder er lavet af stærkt og holdbart tykt jern.En finmasket sigte kan bruges til at adskille fedtet fra bacon og fritureolie til senere brug.Genbrugsolie kan tilføje smag til popcorn, æg og andre fødevarer.Denne fritureoliebeholder har et buet håndtag, der ligger perfekt i hånden og mindsker risikoen for overophedning.Fantastisk til opbevaring af baconfedt og smør på en traditionel, keto- eller paleo-diæt.
Generelt overblik: Med denne madsi af metal kan du rense din frituregryde uden at dræne olien hver gang.Den er lavet af rustfrit stål af høj kvalitet, stærk og holdbar.Dette er en god mulighed, hvis du vil beholde smagen og bruge den senere.Det er også et godt olieopbevaringsværktøj.
Denne alsidige sigte i rustfrit stål er ideel til rengøring af ris og er den perfekte genstand til det indiske køkken.Denne sigte kan også bruges til at vaske grøntsager, frugter, nudler, pasta, bønner, ærter, korn og andre fødevarer.
De tæt anbragte huller på hver overflade af denne fødevaresigte er ideelle til effektiv dræning og forhindrer mad i at tilstoppe eller glide.Ideel til at sile ris.Det kan dog filtrere næsten alle andre fødevarer.
Denne madsikurv i rustfrit stål med gummihåndtag monteres over køkkenvasken for nem madrengøring.Den har fint rustfrit stålnet til nudler, spaghetti og andre lignende produkter.
Masken i denne køkkensi i rustfrit stål er fin nok til at vaske og screene en række forskellige fødevarer.Det massive overvaskedesign, rustfrit stålhus og premium gummihåndtag forbedrer madlavningseffektiviteten.Den er også hurtig og nem at vedligeholde.
Denne frugt- og grøntsagssigte i rustfrit stål er lavet af højkvalitets rustfrit stål og udstyret med trådnet.Den har en slank og ergonomisk form med sidehåndtag for et sikkert greb og let løft.
Denne alsidige finmaskede madsi i rustfrit stål kan bruges som en sigte, sigte, til opbevaring af grøntsager eller frugter og til at vaske bønner, ris og andre fødevarer.Dørslaget har en solid base til langtidsbrug.
Dette mindre dørslag i rustfrit stål med perforeret metal dørslag og rød silikoneforet lang sigte kan bruges i køkkenet til ting som pasta, nudler, pasta og grøntsager.Et metal dørslag kan bruges til ethvert produkt.Det sparer plads og er brugervenligt.
Denne mikroporøse sigte og dørslag har små, tætte huller, der forhindrer mad i at passere igennem og tillader vandet at dræne hurtigt uden at vippe skålen.Pakken inkluderer et skridsikkert termisk isoleret rødt silikonemundstykke.Trods den høje pris er der tale om et solidt køb.
Typisk bruges rustfri stålfiltre til at adskille store partikler.Filterdelene kan nemt fjernes og rengøres.Den har en lang holdbarhed, er fri for toksiner og kan bruges til en række forskellige opgaver, herunder rengøring, vask, tørring og opbevaring.
Quinoa, ris, pasta og nudler bruges bedst gennem en finmasket sigte.De er også gode til bønner, strimlede kartofler, bær og meget mere.
Edderkoppesien har et langt håndtag med en trådnetkurv, der ligner et spindelvæv.De bruges til at øse mad op eller fjerne fedt fra overfladen af ​​opvarmede væsker.Håndtaget skal være langt nok til at du ikke bliver forbrændt, men ikke så langt at du mister kontrollen.Trådnetskurve skal være i stand til at opsamle og holde småting, samtidig med at væsker kan passere igennem.

 


Indlægstid: 29. august 2023