Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

Jakob Rope Systems o loʻo aʻafia i se fale taugata fou na fuafuaina e Atelier Jean Nouvel ma atiae e le JDS Development Group.
BOCA, RON, FL (Novema 18, 2021) - Jakob Rope Systems o se taʻitaʻi o le lalolagi i aganuʻu.uameauaea, meshes, la'au, fa'amau ma mea fa'aoga.Mo le sili atu i le 100 tausaga, ua latou saunia fofo ma oloa i luga o 55 atunuu.
O loʻo i totonu o South Beach, o se tasi o pitonuʻu sili ona manaʻomia a Miami, o Monad Terrace o se fale faʻapitoa faʻapitoa faʻataʻitaʻiga na mamanuina e le tusiata Farani o Jean Nouvel.E 59 fale mautotogi matagofie i luma matafaga o lo'o i luga o aloalo fe'ilafi o Key Biscayne.Monad Terrace e ofoina atu moli susulu ma le tele o avanoa patino i fafo e puipuia e ala i luga o togalaau e totoina i bougainvillea masani ma fualaau aina suamalie.
Mo lenei faiga fou o puipui lanumeamata ma faʻalava, na filifilia e Iakopo meafaigaluega saʻo, mea faʻapipiʻi ma uaea e faʻafetaui ai sini na faʻatulagaina e le au mamanu.
O le itu i matu ma le itu i saute o le a avea ma laufanua moni: faamama o fugalaau, laau totō ma laʻau.O le a le mafai e tuaoi ona vaʻaia le le faalauaiteleina o Monard Terrace ma Apartments.Na o le matagofietūsa'oo laufanua e pa'u'ū i totonu o la latou vaaiga.
Jakob Webnet o le oloa lelei mo le fatuina o aʻafiaga e tele-faamoemoega: manino, tapenaga o laʻau ma faʻamaeʻaina ma faʻamalamalamaina geometry fuafuaina e tusiata.
Faʻamaopoopo Jakob ma le kamupani faufale mai le amataga e oʻo i le maeʻa, tuʻuina atu oloa maeʻa ma mea faʻapipiʻi i le nofoaga faufale, faʻamautinoaina se faʻapipiʻi lamolemole ma le tiga.
O a matou uaea uaea, upega, pou ma faʻamau e faʻaaogaina i le tele o faʻaoga eseese: faʻalava, upega saogalemu, faiga faʻaaʻoaʻoga ma façade pergolas lanumeamata, faʻapea foʻi ma isi faʻaoga faʻapipiʻi e pei o faʻalava ma fusifusi.
© 2023 Greenroofs.com, LLC.Ua taofia aia tatau uma.O le toe fa'atulagaina o le upegatafa'ilagi na mafai ona maua i le lagolago a le Legacy Emilio Ambasz Foundation (LEAf).

 


Taimi meli: Iul-05-2023