Добредојдовте на нашите веб-страници!

Jakob Rope Systems е вклучена во новата луксузна зграда дизајнирана од Atelier Jean Nouvel и развиена од JDS Development Group.
BOCA, RON, FL (18 ноември 2021 година) - Jakob Rope Systems е глобален лидер во обичаитечеликкабли, мрежи, прачки, сврзувачки елементи и додатоци.Повеќе од 100 години, тие обезбедуваат решенија за дизајн и производи во над 55 земји.
Лоциран во Саут Бич, една од најпосакуваните населби во Мајами, Monad Terrace е уникатен архитектонски комплекс на владеење дизајниран од францускиот архитект Жан Нувел.Еве 59 индивидуално дизајнирани луксузни станови на плажа лоцирани покрај блескавите лагуни на Ки Бискејн.Monad Terrace нуди силно осветлување и изобилен личен простор на отворено, заштитен со качувачки градини засадени со мајчин бугенвили и страст.
За овој иновативен зелен систем за ѕидови и огради, Џејкоб го избра вистинскиот хардвер, фитинзи и кабли за да ги исполни целите поставени од дизајнерскиот тим.
Северните и јужните фасади ќе станат вистински пејзажи: филтри од цвеќиња, растенија и зеленило.Соседите никогаш нема да можат да ја видат приватноста на Monard Terrace and Apartments.Само убававертикалнопејзажите спаѓаат во нивното видно поле.
Jakob Webnet е идеален производ за создавање повеќенаменски ефекти: транспарентност, подготовка на растенијата и доработка со дефинирана геометрија дизајнирана од архитекти.
Јакоб координира со градежната компанија од почеток до крај, доставувајќи готови производи и фитинзи до градилиштето, обезбедувајќи непречена и безболна инсталација.
Нашите жичени јажиња, мрежи, столпчиња и сврзувачки елементи се користат во широк спектар на апликации: огради, заштитни мрежи, системи за обука и зелени фасадни перголи, како и други структурни апликации како што се настрешници и затегнувачки врски.
© 2023 Greenroofs.com, LLC.Сите права се задржани.Редизајнот на веб-страницата беше овозможен со поддршка на фондацијата Legacy Emilio Ambasz (LEAf).

 


Време на објавување: јули-05-2023 година