Добредојдовте на нашата веб-сајтови!

ПРОИЗВОДИ

ЗА НАС

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

DXR Жица Mesh е производство и трговија комбо на жица решетката и жица крпа во Кина. Со учинокот на повеќе од 30 години на бизнис и техничките продажбата на персоналот со повеќе од 30 години на комбиниран искуство.

DXR бренд како познатиот бренд во провинцијата Хебеј е регистриран во 7 земји во светот за заштита на трговски марки. Денес, DXR Жица Mesh е една од најконкурентните производители на метал жица мрежа во Азија.

ВЕСТИ

Холандскиот Ткаат Жица Mesh

изгледите нерѓосувачки челик жица мрежа е

На производи од нерѓосувачки челик жица мрежа индустрија се во текот на Кина, па дури и го покрива целиот свет. Овој вид на производи во Кина се главно се извезуваат во Обединетите ...

За купувачите од нерѓосувачки челик жица мрежа, секој ден ќе добие стотици илјади писма на развој. Со толку многу писма развој, како да се избере производители со висок квалитет е во тешка ситуација. Прво, лице во лице. Отстранување на трговци. Внимавајте на продавачот нема фабрика. Ова ќе го отстрани повеќето од трговците, но ...
Нема материјални грешки, главно се гледа во содржината на никел, од нерѓосувачки челик, содржината на никел, на пример 304 е 8% -10%, но во Кина, 304 од нерѓосувачки челик, никел содржина од 8%, 9%, или ако сакате 10% содржината на никел нерѓосувачки челик мрежа, треба посебни инструкции. Дијаметар жица нема грешки, некои снабдувач особено ниски цени, но ...