Mirë se vini në faqet tona të internetit!

PRODUKTET

PËR NE

PROFILI I KOMPANISË

DXR Wire Mesh është një kombinim prodhimi dhe tregtimi i rrjetës së telit dhe pëlhurës së telit në Kinë.Me një histori prej mbi 30 vitesh biznes dhe një staf teknik shitjesh me mbi 30 vjet përvojë të kombinuar.

Marka DXR si një markë e famshme në Provincën Hebei është regjistruar në 7 vende të botës për mbrojtjen e markës tregtare.Në ditët e sotme, DXR Wire Mesh është një nga prodhuesit më konkurrues të rrjetave me tela metalike në Azi.

LAJME

Rrjetë teli holandeze endje

Perspektiva e rrjetës me tela prej çeliku inox

Produktet e industrisë së rrjetës së telit inox janë në të gjithë Kinën, madje duke mbuluar të gjithë botën.Ky lloj produkti në Kinë eksportohet kryesisht në Shtetet e Bashkuara...

Procesi dhe karakteristikat e rripave të filtrit të lehtë për t'u pastruar dhe miqësore me mjedisin
Rripat e filtrave miqësorë me mjedisin përdoren gjerësisht në trajtimin e ujërave të zeza të llumit, përpunimin e ushqimit, shtypjen e lëngjeve, prodhimin farmaceutik, industrinë kimike, prodhimin e letrës dhe industri të tjera të lidhura dhe në fusha të teknologjisë së lartë.Megjithatë, për shkak se lëndët e para, pajisjet e prodhimit dhe përpunimit dhe proceset e përdorura nga prodhimi...
Si funksionojnë mbledhësit e pluhurit dhe rëndësia e vetëpastrimit
Në aktivitetet e prodhimit të strukturave të çelikut, tymi i saldimit, pluhuri i rrotave bluarëse, etj. do të prodhojë shumë pluhur në punishten e prodhimit.Nëse pluhuri nuk hiqet, ai jo vetëm do të rrezikojë shëndetin e operatorëve, por do të shkarkohet direkt në mjedis, gjë që do të ketë edhe pasoja katastrofike për mjedisin...