Wilujeng sumping di situs wéb kami!

PRODUK

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

DXR Wire Mesh mangrupakeun manufaktur & dagang combo tina kawat bolong jeung lawon kawat di Cina.Kalayan catetan lagu langkung ti 30 taun bisnis sareng staf penjualan téknis sareng langkung ti 30 taun pangalaman gabungan.

Brand DXR salaku brand kawentar di Propinsi Hebei geus didaptarkeun di 7 nagara sakuliah dunya pikeun panyalindungan mérek dagang.Kiwari, DXR Wire Mesh mangrupikeun salah sahiji pabrik kawat logam anu paling kompetitif di Asia.

WARTA

Walanda Ninun Wire Mesh

Prospek Stainless Steel Wire Mesh

Produk industri kawat stainless steel bolong aya di sakuliah Cina, malah ngawengku sakuliah dunya.jenis ieu produk di Cina utamana diékspor ka Serikat ...

Aya béda anu signifikan antara duplex kawat stainless steel bolong 2205 jeung 2207 dina loba aspék.Di handap ieu analisa lengkep sareng kasimpulan bédana: Komposisi kimia sareng eusi unsur: 2205 duplex stainless steel: utamana diwangun ku 21% kromium, 2,5% molybdenum sareng 4,5% alloy nikel-nitrogén.Salaku tambahan ...
Batré mangrupikeun alat énergi listrik anu penting dina masarakat manusa, sareng bahan éléktroda batré mangrupikeun salah sahiji komponén anu paling penting dina operasi batré.Ayeuna, kawat stainless steel bolong geus jadi salah sahiji bahan éléktroda has pikeun accu.Éta gaduh ciri konduktivitas anu luhur, stabilitas anu saé, sareng ...