Sugeng rawuh ing situs web kita!

PRODUK

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL PERUSAHAAN

DXR Wire Mesh minangka kombo manufaktur & dagang saka wire mesh lan kain kawat ing China.Kanthi rekaman trek luwih saka 30 taun bisnis lan staf sales teknis kanthi pengalaman gabungan luwih saka 30 taun.

Merek DXR minangka merek terkenal ing Provinsi Hebei wis kadhaptar ing 7 negara ing saindenging jagad kanggo perlindungan merek dagang.Saiki, DXR Wire Mesh minangka salah sawijining produsen wire mesh logam sing paling kompetitif ing Asia.

PAWARTA

Wire Mesh Tenun Walanda

Prospek Wire Mesh Stainless Steel

Produk saka industri wire mesh stainless steel ana ing saindhenging China, malah nutupi kabeh donya.Produk kaya iki ing China utamane diekspor menyang Amerika Serikat ...

Ana beda sing signifikan antarane duplex stainless steel wire mesh 2205 lan 2207 ing akeh aspek.Ing ngisor iki ana analisis rinci lan ringkesan bedane:Komposisi kimia lan isi unsur:2205 duplex stainless steel: utamané dumadi saka 21% kromium, 2,5% molybdenum lan 4,5% nikel-nitrogen alloy.Kajaba iku ...
Baterei minangka piranti energi listrik sing penting ing masyarakat manungsa, lan bahan elektroda baterei minangka salah sawijining komponen sing paling penting ing operasi baterei.Saiki, kawat baja stainless wis dadi salah sawijining bahan elektroda khas kanggo baterei.Nduwe karakteristik konduktivitas sing dhuwur, stabilitas sing apik, lan ...