Cina Aluminium Kawat bolong Produsén na Supplier | DXR google-site-verification: googleab39f0bd720601bb.html
Wilujeng sumping di situs web urang!

Aluminium Kawat bolong

Pondok Description:

Aluminium anu sakitu legana dianggap populér logam paling non-ferrous di dunya, sarta jadi misalna, alloy aluminium anu ilahar dipaké dina industri kawat bolong. alloy aluminium diwangun utamana tina aluminium, sarta ogé ngandung elemen séjén kawas tambaga, magnésium, mangan, atawa silikon.


jéntré produk

Tags produk

Aluminium Kawat bolong

Aluminium Kawat bolong nya lightweight; kanyataanna, aturan hade thumb éta, lamun dibandingkeun jeung anak tara stainless steel, aluminium bolong anu kira 1/3 beurat steel.

Aluminium anu sakitu legana dianggap populér logam paling non-ferrous di dunya, sarta jadi misalna, alloy aluminium anu ilahar dipaké dina industri kawat bolong. alloy aluminium diwangun utamana tina aluminium, sarta ogé ngandung elemen séjén kawas tambaga, magnésium, mangan, atawa silikon.

Aluminium kawat bolong oge korosi tahan di lingkung paling normal tapi bakal corrode gancang ku ayana solusi basa jeung asam hidroklorat jeung hidroflorat. Kalawan hiji titik lebur estimasi tina 1218 ° F, aluminium ngabogaan loba mangpaat, kaasup waragad rélatif low dibandingkeun meshes lianna. Aluminium anyaman kawat bolong mangrupakeun pilihan populér pikeun Asép Sunandar Sunarya lega industri kaasup aerospace jeung otomotif, kitu ogé laut na konduktivitas listrik aplikasi.

Info dasar

Ranginang Tipe: Userboxtop ninun tur Twill ninun

Bolong: 1-200 bolong, Ka akurat

Kawat Omod .: 0.04-3.5 mm, simpangan leutik

Lebar: 190mm, 915mm, 1000mm, 1245mm mun 1550mm

Panjangna: 30m, 30.5m atawa cut kana panjangna minimal 2m

Liang bentuk: Square liang

Kawat Bahan: kawat alumunium

Bolong Surface: bersih, halus, leutik magnét.

Paking: Cai-Buktina, Plastik Paper, kayu Jigana, Usuk

Min.Order kuantitas: 30 SQM

Pangiriman jéntré: 3-10 poé

Sampel: Free Cas

bolong

Kawat Omod. (Inci)

Kawat Omod. (Mm)

Openging (inci)

Openging (mm)

1

0,135

3,5

0,865

21,97

1

0,08

2

0,92

23,36

1

0,063

1.6

0,937

23,8

2

0,12

3

0,38

9,65

2

0,08

2

0,42

10,66

2

0,047

1.2

0,453

11,5

3

0,08

2

0,253

6,42

3

0,047

1.2

0,286

7,26

4

0,12

3

0,13

3.3

4

0,063

1.6

0,187

4,75

4

0,028

0,71

0,222

5,62

5

0,08

2

0,12

3,04

5

0,023

0,58

0,177

4,49

6

0,063

1.6

0,104

2,64

6

0,035

0.9

0,132

3,35

8

0,063

1.6

0,062

1,57

8

0,035

0.9

0,09

2,28

8

0,017

0,43

0,108

2,74

10

0,047

1

0,053

1,34

10

0,02

0,5

0,08

2,03

12

0,041

1

0,042

1,06

12

0,028

0.7

0,055

1,39

12

0,013

0,33

0,07

1,77

14

0,032

0,8

0,039

1,52

14

0,02

0,5

0,051

1.3

16

0,032

0,8

0,031

0,78

16

0,023

0,58

0,04

1,01

16

0,009

0,23

0,054

1,37

18

0,02

0,5

0,036

0,91

18

0,009

0,23

0,047

1,19

20

0,023

0,58

0,027

0,68

20

0,018

0,45

0,032

0,81

20

0,009

0,23

0,041

1,04

24

0,014

0,35

0,028

0,71

30

0,013

0,33

0,02

0,5

30

0,0065

0,16

0,027

0,68

35

0,012

0,3

0,017

0,43

35

0.01

0,25

0,019

0,48

40

0,014

0,35

0,011

0,28

40

0.01

0,25

0,015

0,38

50

0,009

0,23

0,011

0,28

50

0,008

0.20`

0,012

0,3

60

0,0075

0,19

0,009

0,22

60

0,0059

0,15

0,011

0,28

70

0,0065

0,17

0,008

0.2

80

0,007

0,18

0,006

0,15

80

0,0047

0,12

0,0088

0,22

90

0,0055

0,14

0,006

0,15

100

0,0045

0,11

0,006

0,15

120

0,004

0.1

0,0043

0,11

120

0,0037

0,09

0,005

0,12

130

0,0034

0,0086

0,0043

0,11

150

0,0026

0,066

0,0041

0.1

165

0,0019

0,048

0,0041

0.1

180

0,0023

0,058

0,0032

0,08

180

0,002

0.05

0,0035

0,09

200

0,002

0.05

0,003

0,076

200

0,0016

0,04

0,0035

0,089


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami